ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Ο Δημήτρης ‘Μίμης’ Δαμαλάς, aka “The Artist” έχοντας από μικρή ηλικία καλλιτεχνικές τάσεις ασχολήθηκε ήδη από τα 12 του με τους Λατινοαμερικανικούς χορούς σε διαγωνιστικό επίπεδο.
Από το 95’ εώς τα τέλη του 97’ και παράλληλα με το χορό μελέτησε στη σχολή σχεδιασμού και κατασκευής κοσμηματών ‘Μokume’ από όπου αποφοίτησε με τιμές ως πρώτος του έτους του στην κατασκευή και δεύτερος στον σχεδιασμό.
Το Γενάρη του 98’ εγκαταστάθηκε στη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ όπου ακολούθησε το πάθος του για τον χορό και το κόσμημα. Αφού κέρδισε το Εθνικό πρωτάθλημα Αμερικής στους Λατινοαμερικανικούς χορούς και διεύρυνε τους ορίζοντές του στην τέχνη του σχεδιασμού κοσμημάτων, το 2018 -μετά από 21 χρόνια στη Νέα Υορκη- επέστρεψε στην πατρίδα.
Το όραμά του ήταν να δημιουργήσει ένα ζεστό και φιλόξενο χώρο όπου θα μπορούσε να ενσαρκώσει όλες τις εμπειρίες και τα όνειρα του στον χώρο του κοσμήματος αλλά και όχι μόνο.
Ο νέος του έρωτας είναι τα φυτά εσωτερικού χώρου. Καθ’ ότι λάτρης της φύσης όσο και της τέχνης, βρήκε τρόπο να συνδυάσει και τα δύο κάτω από τη στέγη του ‘The Artist PJP’, το νέο του κατάστημα στη Νικοσθένους 1, στο Παγκράτι. Εκεί στεγάζει τα χειροποίητα κοσμήματά του που φέρουν τη μάρκα ‘M2s’ (Μίμης πρός τιμήν του παππού του) καθώς και τα ιδιαίτερα φυτά εσωτερικού χώρου από τη ‘Mystic Forest’ και άλλες κορυφαίες εταιρίες στον κόσμο των φυτών.
Το πρώτο και μοναδικό κατάστημα στο είδος του έχει ανοίξει τις πόρτες του και σας περιμένει.